Ilije Garašanina 22
11000 Beograd, Srbija
Pon - Pet: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 16:00
rsen
Call Centar:
011 635 0 635

Centar dr Gifing Hrono Kamp

Centar dr Gifing Hrono Kamp

Objavljeno 03.11.2020

Saradanja  naših   stučnjaka  -  Dr Gifing ordinacije I  Pegaz Holiday Resort – a  u Vrnjačkoj Banji, rezultirala je osmišljavanjem  sjajne ideje i sprovođenjem   programa  namenjenih za regulaciju težine, obnavljanje kondicije i za pružanje smernica za one koji  žele da žive zdravo.


Specijalno koncipiran program u trajanju od 2 dana siguran je i efikasan način za regulisanje telesne težine, pružanja poželjnih efekta po zdravlje,  ali je i ujedno samo prvi korak u potpunoj i trajnoj kontroli težine I unapređenja opšteg zdravlja.


U sklopu bogatih i sadržajnih programa Pegaz Holiday Resort-a, u prilici smo da  gostima ponudimo ekskluzivitet -  I u okviru redovne ponude organizujemo HRONO KAMP dr Gifing. Program kampa u trajanju od 2 dana namenjen je svima koji žele nešto više od svog odmora i oni kojima je zdravlje na primarnom mestu u životu. Program HRONO KAMP dr Gifing obuhvata radionice i predavanja o hrono-ishrani, organizovane šetnje u prirodi, uz nadzor proverenih stručnjaka i nutricionista.


Cena paketa uključuje:


➔ 2 noćenja na bazi punog pansiona.


➔ Kompletan nutricionistički pregled u dr Gifing centru /predlog ishrane, suplementacije i fizičke aktivnosti/


➔ Predavanje i edukacija vođena od strane nutricioniste iz dr Gifing centra


➔ Kontrola obroka i komentari nutricioniste tokom istih


➔ Organizovana šetnja i fizička aktivnost u nadzoru fitnes trenera


➔ Kontrolna merenja u dr Gifing centru


➔ Korišćenje Slowellness Oaze


➔ Wi-fi Internet


➔ Parking


 


27.11. - 29.11.2020.


Cena po osobi: 279 EUR


 


Napomene za HRONO kamp:


Minimum prijavljenih osoba za realizaciju kampa je 5 osoba. Organizator kampa DR GIFING CENTAR zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih osoba otkaže program kampa, modifikuje program i cene za traženi datum, ili predloži gostu realizaciju kampa u drugim terminima, najkasnije do 7 dana pre početka kampa.


 


Hrono ishrana po konceptu dr Ane Gifing


Program je proizvod višegodišnjeg iskustva i školovanja Dr Ane Gifing u najznačajnijim svetskim centrima, kao i saradnje sa najvećim imenima današnjice u mnogim oblastima Anti Aging medicine, odnosno medicine koja se bavi usporenjem procesa starenja i prevencijom bolesti.


Kreirala je i licencirala  program ishrane koji daje 100 odsto rezultata kod svih koji ga dosledno primenjuju.


Program hrono ishrane dr Gifing ne podrazumeva brojanje kalorija, merenje težine namirnica i određivanje količina hrane , već je koncipiran prema glikemijskom indexu namirnica I indexu zasitnosti, glikemijskom punjenju,  acido – baznoj ravnoteži, hormonskom balansu I pravilnom nutritivno hemijskom kombinovanju namirnica.


Danas imamo razvijene vegeterijanske, veganske, posne kao i dijetetske režime ishrane za sva poznata bolesna stanja. I program za dobijanje težine je sve traženiji,  jer postoji veliki broj ljudi sa manjom telesnom masom nego što je poželjno.


Povišen holesterol, trigliceridi i šećer regulišu se u prvih sedam do deset dana primene individualnog režima ishrane.


Radi se o programu ishrane koji podržava fiziološku satnicu ljudskog organizma, kako se odgovarajući hormoni i enzimi izlučuju u odgovarajuće doba dana – prati se cirkadijalni ritam (ritam smene dana i noći), tako je potrebno u to vreme unositi hranu koja se tada najlakše vari i pretvara u energiju.


 


O Pegaz Holiday Resortu


U svetu koji svakodnevicu čini sve bržom, slowliving način predlaže sasvim suprotno: “Usporite! Oslušnite prirodni ritam postojanja. Budite ‘sada i ovde’. Promislite svoju svakodnevicu, ispunite je onim aktivnostima koji joj daju smisao putem osvešćene upotrebe vremena.” Boravak u Hotelu Pegaz Holiday Resort u Vrnjačkoj Banji vam nudi baš to, dragocenu mogućnost da usporite i postojite u paralelnoj realnosti vremena sopstvenog bića.


Kompleks hotela Pegaz Holiday Resort čine bogato i udobno opremljeni apartmani, prijatan restoran Adut i promišljeni wellness sadržaji. Udaljen samo 300m od centralnog parka Vrnjačke Banje, Pegaz Holiday Resort je lako pristupačan sa glavnog puta, prijatno ušuškan u mirnom delu gradu, i svojim posetiocima omogućuje drugačije iskustvo boravka u Vrnjačkoj Banji.


Takođe, u okviru slowellness programa je i ordinacija Dr Gifing gde posetioci mogu uraditi kompletan pregled i opredeliti se za neki od tretmana, od programa detoksifikacije do programa poboljšanja opšteg stanja organizma.